У Київській області п'яний водій скоїв ДТП із загиблими та травмованими (ФОТО)

Судитимуть водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельну ДТП

У Київській області судитимуть водія, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв смертельну ДТП. В аварії загинули чоловік та підліток, а також травмувалися троє осіб. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Скеровано до суду обвинувальний акт проти 19-річного водія, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спричинив смертельну ДТП. Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі між селами Блідча та Леонівка Вишгородського району 26 лютого 2023 року.

За результатами розслідування встановлено, що нетверезий водій не впорався з керуванням і з'їхав у кювет, де його транспортний засіб врізався в дерево та перекинувся. Унаслідок аварії на місці загинув 17-річний пасажир, другий пасажир помер у лікарні. Також троє постраждалих отримали тілесні ушкодження.

Вирок суду обвинувачений очікуватиме під вартою. 

Нагадуємо, що у Василькові сталася потрійна дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля Honda не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з авто "ВАЗ", внаслідок чого легковик перекинувся на дах та зіткнувся з транспортним засобом Volkswagen.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися