На Київщині уламки збитих "шахедів" пошкодили будинки (ФОТО)

Що відомо про наслідки нічної атаки російських окупантів

Київська область сьогодні, 11 липня, вночі зазнала чергової атаки російських окупантів безпілотниками-камікадзе. Про наслідки обстрілів розповів голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, рятувальники та в регіональній поліції.

За словами керівника Київської ОВА, усі повітряні цілі були знищені силами Протиповітряної оборони України. Однак, у двох районах Київщини внаслідок падіння уламків збитих ворожих безпілотників пошкоджені приватні житлові будинки.

"Пошкодження незначні: вибиті вікна, двері, посічені фасади, дахи. Усі постраждалі отримають необхідну допомогу в ремонті пошкодженого житла. Крім того, внаслідок падіння уламків у декількох місцях зафіксовано загорання трав’яного настилу", — повідомив Кравченко.

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Київській області розповіли, що рятувальники Фастівського та Обухівського районів ліквідували наслідки падіння уламків збитих "шахедів". Жертв та потерпілих немає. В ДСНС оприлюднили фото наслідків повітряної атаки.

Начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов заявив, що внаслідок нічних обстрілів постраждали 12 приватних будинків та шість квартир у багатоповерхівці. Правоохоронці продовжують працювати на місці падіння збитих ворожих безпілотників та фіксувати воєнні злочини російських окупантів.

Нагадаємо, у Київській області у вівторок, 11 липня, будуть лунати потужні вибухи. В Білоцерківському районі проведуть вибухові роботи на Ольшаницькому родовищі гранітів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області через стан укриттів звільнили низку керівників адміністрацій. Відповідні кадрові рішення ухвалив Кабінет міністрів України. Меру Києва Віталій Кличку та начальнику військової адміністрації столиці Сергію Попку оголосили догани.

Дивіться відео, як у Києві виглядає перше бетонне мобільне укриття.

Читайте также