На Київщині зловмисник у розшуку роками видавав себе за брата-близнюка

Поліцейські Київщини затримали чоловіка, який перебував у розшуку

Поліцейські Київщини затримали чоловіка, який перебував у розшуку та роками видавав себе за свого брата-близнюка. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області, передають "Коментарі".

Фігурант був засуджений до 5 років ув'язнення за викрадення автомобіля у 2016 році. Проте зловмисник протягом тривалого часу переховувався, і з 2021 року перебував у розшуку.

Упродовж тривалого періоду часу засуджений ховався від правоохоронних органів, використовуючи документи свого брата-близнюка у повсякденному житті та представляючись його іменем. Розрізнити чоловіків один від одного було вкрай важко. Однак поліцейським Київщини вдалося впізнати зловмисника та затримати його.

Викрадача авто правоохоронці доправили до столичного слідчого ізолятора для виконання законного рішення.

Нагадуємо, що в Києві директор будівельної компанії отримав підозру у привласненні коштів на ремонті укриття в інтернаті. Столичні слідчі повідомили про підозру директору будівельної компанії, який зобов'язувався провести ремонт у бомбосховищі одного з державних інтернатів, але замість цього підробив документи та привласнив частину коштів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися