У Києві арештували активи підприємства та оголосили в розшук директора: причина

У столиці накладено арешт на корпоративні права підприємства на суму 172 млн гривень

У Києві за ухилення від сплати за землю у підприємства арештували активи на 172 млн грн, а директора оголошено у розшук. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури директор одного зі столичних підприємств отримав підозру в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах. Згідно з матеріалами слідства, протягом 2019 року підприємство не виконувало свої зобов'язання щодо сплати орендної плати за земельні ділянки в Дарницькому районі, які використовувалися у його господарській діяльності.

В результаті цих дій підприємство ухилилося від сплати орендної плати на суму понад 50 млн гривень. За клопотанням прокурора суд наклав арешт на корпоративні права підприємства на суму 172 млн гривень. Директора підприємства оголошено в розшук.

Нагадуємо, що в Києві повідомлено про підозру восьми учасникам схеми, включаючи трьох посадовців КО "Київмедспецтранс", за фактом привласнення мільйонів гривень, виділених на карети швидкої медичної допомоги. Було проведено 16 закупівель запчастин для карет швидкої медичної допомоги, при чому ціни на ці запчастини були завищені на загальну суму понад 12,6 мільйонів гривень. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися