У Київській області незаконно заволоділи землями майже на дві сотні мільйонів

Державі повернуто землі лісогосподарського призначення вартістю майже 195 млн грн

На Київщині прокуратура повернула громаді землі лісогосподарського призначення вартістю майже 195 млн грн. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Київська обласна прокуратура забезпечила реальне виконання рішення суду про повернення державі 5,5 гектарів земель лісогосподарського призначення на території Української міської територіальної громади Обухівського району. Земельні ділянки оцінюються у майже 195 мільйонів гривень.

У суді прокуратура довела, що чоловік, порушуючи вимоги земельного та лісового законодавства, незаконно набув право власності на земельні ділянки, які не можуть перебувати у цивільному обороті. 

Право власності на вказані землі зареєстровано за Київською обласною державною адміністрацією.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині прокуратура забезпечила повернення державі 267 гектарів земель лісогосподарського призначення, що мають вартість понад 900 мільйонів гривень. Прокуратура довела у суді, що юридична особа незаконно набула право власності на лісові землі, порушивши вимоги земельного та лісового законодавства.

Нагадуємо, що Бучанська міська рада оголосила про старт унікального гуманітарного проекту з доставки медичних препаратів у лікарні за допомогою спеціальних безпілотників. У Бучанському районі Київської області невдовзі можна побачити у небі безпілотники із жовто-блакитним маркуванням та червоними крилами. Місцевих мешканців закликали зберігати спокій. Ці безпілотні літальні апарати використовують для порятунку життя пацієнтів у лікарнях. Безпілотники доставляють гуманітарні вантажі, ліки та компоненти крові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олек

30 липня 2023, 13:24

Безкарність та вседозволеність привладних згенерує КРИВАВІ рецидиви !! Злочинна група осіб від МВС за попередньою змовою, разом із тітушками продовжують БЕЗКАРНО розкрадати майно України під час дії Воєнного стану Особливого періоду!! Тобто криваве МАРОДЕРСТВО на крові і смертях Українців!! Стефанчук Зеленський Шмигаль, своєю бездіяльністю до внесення ЗМІН у Законодавство, спонукають рецидивістів до масштабних ЗЛОЧИНІВ в Україні! Співпадіння чи готувалися до «параду» з росгвардією…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися