Уродженець РФ організував у Києві наркобізнес: що вирішив суд (ФОТО)

У столиці суд виніс вирок наркоторговцю кокаїном

У Києві суд виніс вирок наркоторговцю кокаїном. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Минулого літа київські поліцейські викрили та затримали уродженця РФ, який займався наркобізнесом у столиці. Наступні 10 років зловмисник проведе у в’язниці. 

Правоохоронці управління карного розшуку спільно зі слідчими слідчого управління поліції Києва затримали 36-річного уродженця РФ на одній з вулиць Солом’янського району. 

Встановлено, що фігурант проживав на території однієї із іноземних держав, де отримав громадянство. Згодом він приїхав у Київ, де орендував житло. Поліцейські вилучили у чоловіка шістсот грамів кокаїну, лабораторне обладнання для виготовлення наркотиків, незареєстровану травматичну зброю та гроші. 

Після зібрання повної доказової бази стосовно злочинної діяльності фігуранта, обвинувальний акт був скерований до суду для розгляду справи по суті. Суд виніс вирок 36-річному наркоторговцю, покаравши його до 10 років позбавлення волі.

Як раніше писали "Коментарі", у центрі Києва викрили та ліквідували масштабну нарколабораторію. Поліцейські Печерського управління поліції за оперативного супроводження Служби безпеки України та процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури викрили організаторів лабораторії, де виготовляли метадон. Під час обшуків у двох "лаборантів" вилучили 142 кілограми готового до продажу наркотику, а також близько 150 кілограмів прекурсорів та обладнання. Вартість вилученого "товару" оцінили у понад 1,4 мільйони доларів.

Нагадуємо, що столичні митники вилучили з міжнародного поштового відправлення продукцію з сильнодіючим сортом марихуани. Наркотики виявили у відправленні, яке прямувало зі США до України. Отримувач вказаний за адресою у Черкасах. Під час перевірки київські митники знайшли цукерки і горіхи, канабіс, самокрутки, а також електронні цигарки і картриджі з вмістом наркотичних речовин.

Читайте также