У Києві наркоман напав на людину та ледь не підірвав будинок

Що відомо про подію від правоохоронців

У Подільському районі Києва неадекватний чоловік напав на перехожого та ледь не підірвав будинок. Подробиці розповіли у Патрульній поліції Києва, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, подія трапилася у понеділок, 8 серпня. Поліцейських зупинив наляканий перехожий та повідомив, що на нього накинувся чоловік з сокирою та шприцом в руках. На місці події патрульні виявили чоловіка, який тримав в руці шприц із прозорою речовиною, а біля нього в траві лежала сокира. Чоловік поводився неадекватно і мав ознаки наркотичного сп'яніння. Патрульні переконали його покласти шприц на землю. Чоловік розповів поліцейським, що вдома відкрив чотири конфорки газової плити й добровільно надав їм ключі від квартири.

"Один екіпаж затримав громадянина, а інший піднявся до житла, де охоронці порядку відчули різкий запах газу. Інспектори відчинили вікна та викликали на місце аварійну службу, які опломбували газову трубу до квартири. А на кухонному столі патрульні виявили зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичної дії", — розповіли в Патрульній поліції Києва.

На місце події викликали слідчих та медиків, які ушпиталили затриманого.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Нагадаємо, мешканців Броварів викрили на організації міжнародного каналу контрабанди наркотиків. Чоловік та жінка продавали великі партій кокаїну на території України серед довіреного кола осіб. Наркотики ввозили з Чехії у прихованому схроні в автомобілі. Прибуток від наркоторгівлі сягав 450 тисяч доларів.

Читайте також, що у Києві та Харкові викрили масштабну схему торгівлі дітьми.

Читайте также