На Оболоні сталася бійка зі стріляниною: подробиці

Що про інцидент розповіли в поліції

В Оболонському районі Києва сталася бійка зі стріляниною. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, про бійку, що трапилась між двома чоловіками на вулиці Йорданській, в поліцію повідомив очевидець. Один з чоловіків дістав зброю і кілька разів вистрелив в бік опонента. На місце стрілянини направили патрульних, спецпризначенців і швидку медичну допомогу. Правоохоронці опитали свідків, а потерпілого передали лікарям для госпіталізації.

Співробітники кримінальної поліції знайшли стрілка, затримали та доставили його до територіального підрозділу поліції. В чоловіка вилучили знаряддя злочину, попередньо — це пістолет "Флобер". Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікували як хуліганство. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі молодик підпалив два автомобілі, що належать його родичам. Власники вчасно помітили пожежу і вогонь лише частково пошкодив майно. Поліцейські розшукали палія. Ним виявився 23-річний родич заявниці. Хлопець зізнався, що вчинив підпал через конфлікт у родині. 

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, как на Київщині чоловік розчленував та спалив тіло колишньої дружини.

Читайте также