У Києві закрили фейковий пункт обміну валют (ФОТО)

Що відомо про шахрайську схему привласнення грошей

У столиці молодик облаштував фейковий обмінник та привласнив 58 тисяч доларів. Про шахрайську схему розповіли у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, 18-річний хлопець разом зі спільниками облаштували на території Шевченківського району Києва фейковий пункт обміну валют. Для пошуку потенційних клієнтів шахраї розмістили на одному з сайтів оголошення про обмін валюти. На рекламу відреагував чоловік з дружиною, які хотіли обміняти 58 тисяч доларів. Аферисти декілька разів змінювали місце "зустрічі", прибувши у кінцевому результаті до фейкового обмінника.

"Отримавши від подружжя гроші для обміну, підозрюваний втік з приміщення через таємний вихід разом з валютою. Завдяки оперативному реагуванню правоохоронців підозрюваного затримали "по гарячих слідах", — повідомили в прокуратурі столиці.

Затриманий виявився уродженцем Запорізької області. Зараз правоохоронці встановлюють інших учасників шахрайської схеми. Затриманому молодику оголосили підозру за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах. Йому загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі молодик підпалив два автомобілі. Власники вчасно помітили пожежу і вогонь лише частково пошкодив майно. Поліцейські розшукали палія. Ним виявився 23-річний родич заявниці. Хлопець зізнався, що вчинив підпал через конфлікт у родині. 

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, що на Київщині чоловік розчленував та спалив тіло колишньої дружини.

Читайте также