Водій таксі обікрав квартиру киян та поїхав на відпочинок до Одеси (ФОТО)

Столичні поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці 120 тисяч доларів США

Чоловік обікрав квартиру в Києві та поїхав відпочивати до Одеси. Столична поліція затримала підозрюваного в крадіжці 120 000 доларів США. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Подружжя познайомилося з таксистом, який попросив прихистити його, оскільки йому ніде жити. Стурбовані життєвою ситуацією свого нового знайомого, чоловік і жінка дозволили йому погостювати у них вдома, а самі поїхали у справах. Повернувшись додому, вони виявили, що їхні речі розкидані, а велика сума грошей і золоті прикраси зникли. Усе, що подружжя знало про свого нового знайомого - його ім'я та номер телефону.

Поліція мала фотографії крадія і швидко встановила його особу. Ним виявився полтавчанин 1987 року народження, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини та шахрайство. 

Слідчі також з'ясували, що зловмисник може перебувати в Одесі, і виїхали на його пошуки. Правоохоронці виявили чоловіка в готелі та затримали його. У номері готелю було виявлено  речові докази - частина викрадених грошей, яку ще не встиг витратити фігурант.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні крадіжки в особливо великих розмірах. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. На час досудового розслідування суд обрав підозрюваному запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави в розмірі 2 684 000 грн.

Як раніше писали "Коментарі", правоохоронці Києва затримали "знахарку", яка ошукала пенсіонерку. Зловмисниця виманила у жінки 1450 євро та 5000 гривень під приводом нетрадиційного методу лікування.

Нагадуємо, що в Київській області в розтраті коштів під час ремонту укриття у дитячому садочку підозрюються підрядник та посадовець відділу освіти. За даними слідства, підрядник уклав з відділом освіти однієї з міських рад Бориспільського району договір з ремонту підвального приміщення закладу дошкільної освіти. Його планували використовувати як найпростіше укриття.  З метою заволодіння коштами, підозрювані внесли до звітної документації завищені обсяги виконаних робіт та використаних будівельних матеріалів. На підставі цих документів відділ освіти перерахував на рахунок товариства бюджетні кошти.

Також голові ВЛК у Києві повідомлено про підозру у підробленні медичної документації про непридатність до служби. Офіс Генерального прокурора повідомив про підозру за фактом службового підроблення одному з голів Військово-лікарської комісії Києва. Підозрюваний склав та видав фіктивні довідки про непридатність до військової служби трьом громадянам.

Читайте также