На Київщині жінка нанесла смертельний удар співмешканцю (ВІДЕО)

Слідчі повідомили жінці про підозру

На Київщині правоохоронці повідомили про підозру жінці, яка нанесла смертельний удар співмешканцю. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

В одному з будинків у Білоцерківському районі трапився конфлікт між цивільним подружжям. На подвір'ї жінка знайшла дерев'яну палицю та нанесла нею удар своєму опоненту в бік, після чого вибігла з двору. В результаті розриву внутрішнього органу та крововтрати потерпілий помер на місці.

За процесуального керівництва Білоцерківської окружної прокуратури, за нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчі повідомили затриманій про підозру.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині правоохоронці затримали правопорушника, який погрожував гранатою доньці своєї дівчини. До правоохоронців звернулась 17-річна дівчина та повідомила, що отримала відео з погрозою вбивством від хлопця своєї матері. На записі чоловік показував гранату. Поліцейські провели обшук у помешканні 29-річного мешканця Макарова та виявили бойову гранату "Ф-1".

Нагадуємо, що на Київщині провели тренування сил і засобів контрдиверсійної боротьби. Командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів, що за легендою навчань диверсійно-розвідувальна група намагається перетнути державний кордон України й просунутися вглибину прикордоння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися