У Києві чоловік жорстоко побив та згвалтував знайому: жінка померла

Постраждала отримала серйозні тілесні ушкодження, від яких пізніше померла

У Києві затримали чоловіка за зґвалтування місцевої мешканки. Постраждала отримала серйозні тілесні ушкодження, від яких пізніше померла в медичному закладі. За вчинене обвинуваченому може бути призначено до  п’ятнадцяти років позбавленні волі.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Лікарі повідомили в чергову частину Оболонського управління поліції про госпіталізацію жінки, яка має тілесні пошкодження та стала жертвою зґвалтування. Для розкриття всіх цих подій на місці виклику прибула слідчо-оперативна група та поліцейські з кримінальної поліції.

Деталі злочину

Поліцейські встановили, що зловмисник запросив свою 53-річну знайому до свого дому, де разом вони випивали алкоголь. Проте згодом чоловік намагався звести її до інтимних стосунків. Коли жінка відмовилася, він її жорстоко побив і зґвалтував.

Після нападу потерпіла повернулася додому в тяжкому стані. Сусідка виявила її та викликала медичну допомогу. Жінку госпіталізували в лікарню у важкому стані, але її травми були настільки серйозні, що ви стали фатальними, і вона померла пізніше.

У ході невідкладного обшуку ми вилучили з оселі підозрюваного речові докази з ймовірними слідами крові потерпілої, які передали на відповідне експертне дослідження. Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше не судимий уродженець Миколаївської області, 1972 року народження - йдеться в повідомленні. 

Наразі вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що київські прокурори засудили до 14 років позбавлення волі чоловіка за сексуальне насильство над малолітнім хлопчиком.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися