"Допомагав" стати психологом: у Києві ексдиректора інституту засудили на 3 роки за хабар

Чоловік сприяв у працевлаштуванні в навчальний заклад

Ексдиректора київського інституту засудили до 3 років позбавлення волі. Вирок отримав ексдиректор Інституту психології одного із вищих навчальних закладів столиці за фактом одержання хабаря. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Прокурор довів у суді, що директор отримав від громадянки 5 тисяч доларів США хабаря за "допомогу" в працевлаштуванні до навчального закладу. Під час судового засідання обвинувачений заперечував свою вину у звинуваченні.

Суд, відзначивши наявні докази від позовів, погодився з доводами прокурора щодо визнання вини. Обвинувачений був засуджений до реального покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 1 рік.

Також "Коментарі" писали, що у Києві затримали посадовця Інституту урології за вимагання хабаря. Посадовець хотів отримати 6 тисяч доларів за проведення операції.  

У Києві затримано керівника одного з підрозділів Укрзалізниці, який вимагав та отримав 3 550 доларів США за підключення кооперативу до електромережі






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися