У Києві жінка налагодила продаж боєприпасів: що відомо (ФОТО)

Канал збуту боєприпасів у столиці налагодила 38-річна уродженка Тернопільщини

За продаж бойових гранат у Києві поліцейські затримали жінку. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Канал збуту боєприпасів у столиці було організовано 38-річною уродженкою Тернопільщини. Вона оцінила одну одиницю цього "товару" у 4 тисячі гривень. 

Оперативники Дніпровського управління поліції Києва отримали інформацію про незаконну діяльність жінки, яка торгує боєприпасами на території району. Правоохоронці провели перевірку інформації і встановили, що 38-річна жінка налагодила у столиці продаж бойових гранат.

Спільно зі слідчими, оперативники задокументували три факти продажу боєприпасів жінкою місцевим мешканцям.

Було встановлено, що фігурантка продавала гранати за адресою свого місця проживання та отримувала за них 4000 гривень за одну одиницю. Під час обшуку в її помешканні поліцейські вилучили ще 3 гранати із запалами, рушницю з набоями та пороховий заряд - все це було вилучено та направлено на проведення експертизи.

Правопорушницю затримали. Слідчі оголосили жінці підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами. За цією статтею передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років. Наразі проводиться розслідування для встановлення каналу надходження боєприпасів.

Як раніше писали "Коментарі", столичні поліцейські викрили посадовця, який отримав хабар за безперешкодне здійснення господарської діяльності. Фігурант обіцяв гарантувати вирішення питань у сфері охорони праці, уникнення майбутніх інспекційних перевірок і складання адміністративних матеріалів в обмін на гроші. Зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Ним виявився 36-річний головний державний інспектор відділу з питань безпеки праці північного напрямку управління інспекційної діяльності у Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися