На Київщині викрили корупційну схему майже на мільйон (ФОТО)

На Київщині посадовці отримали понад 900 тисяч гривень хабаря

На Київщині скерували до суду обвинувальний акт відносно посадовців, які отримали понад 900 тисяч гривень хабаря. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Двоє посадовців селищної ради у Фастівському районі вимагали хабар за дозвіл на забудову земельної ділянки. Їхній поплічник, директор комунального підприємства, мав схвалити технічні умови для облаштування підземних комунікацій.

Оплата за корупційні дії склала майже мільйон гривень.

Під час невідкладних обшуків правоохоронці виявили і вилучили грошові кошти, земельну та посадову документацію, мобільні телефони, сервер, ноутбук, а також два транспортні засоби.

У червні слідчі повідомили фігурантам про підозру. Наразі за цим фактом слідчі направили до суду обвинувальний акт щодо посадовців.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві на території Шевченківського району вирішено провести роботи зі зносу ще одного історичного будинку, якому понад 100 років. Зазначається, що ця будівля є останньою історичною спорудою на цій вулиці.

Нагадуємо, що столичні слідчі викрили багатомільйонну схему розтрати коштів із бюджету. Директори підприємств, узгодивши дії з посадовими особами закладів охорони здоров'я різних міст України, умисно завищили ціни на медичне обладнання і заволоділи сумою розміром у понад 25,5 мільйонів гривень з державного бюджету.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися