Підпільний цех виявили столичні правоохоронці та вилучили майже 100 тон спирту (ФОТО)

Що відомо про кримінальну справу

Столичні правоохоронці виявили підпільний цех з виробництва спирту та вилучили майже 100 тон готової продукції. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

За даними відомства, під час обшуків вилучено майже 100 тон контрафактної продукції, яку учасники схеми планували збути на території Києва та Чернігівської області. Підпільне виробництво підакцизного товару здійснювалося на території одного з непрацюючих державних спиртових заводів на Чернігівщині. Це підприємство декілька місяців тому позбавили ліцензії на виробництво спирту через серйозні порушення у виробництві. Однак ділки вирішили скористалися його потужностями для виробництва контрафакту.

Під час обшуків в одному з замаскованих приміщень на території заводу правоохоронці знайшли приховану виробничу лінію з незаконного виготовлення етилового спирту та резервуари з готовою продукцією. Окрім того, затримали вантажний автомобіль, який перевозив з цього спиртзаводу близько 25 тисяч літрів спирту для продажу у Києві та Чернігівської області. Орієнтовну вартість вилученого під час обшуків етилового спирту оцінили у вісім мільйонів гривень. Слідство триває. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві закрили наркобізнес з мільйонними прибутками. Організували виготовлення та збут наркотиків на території Київської області троє мешканців регіону. Один із них контролював процес та отримував гроші, інший займався доставкою, а третій працював лаборантом. Продавали наркотики оптовими партіями через посилки або через закладки не тільки у Київській області, а й в різних регіонах України.

Нагадаємо, столична поліція розслідує ДТП, у якій загинув військовослужбовець. Аварія сталася вночі на блокпосту при в’їзді до Києва. Водій автомобілю Honda рухався в напрямку Броварського проспекту. В умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та різко загальмував. Не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де збив військового. Подробиці ДТП — за посиланням.

Читайте також, що у Києві та Київській області планували низку терактів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей Георгиевич

29 жовтня 2023, 19:42

Подпольный для убогих ментов спиртзавод!!!!! Сумасшедшие ПОЛІЦАЇ на всю голову, крыша потекла у уеб...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися