На Київщині в ДТП загинули двоє малолітніх дітей (ФОТО)

Що відомо про смертельну аварію

У Київській області водій керував авто під дією лікарських препаратів та на смерть збив двох дітей. Про смертельне ДТП розповіли у Київській обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що на початку жовтня 2022 року у місті Сквира Білоцерківського району водій автомобілю Volkswagen Golf під дією ліків збив на узбіччі дороги двох дітей. Дівчата семи та восьми років від отриманих травм померли на місці ДТП.

Водія засудили до 12 років тюрми з позбавленням права керувати транспортом на 10 років. Також суд зобов’язав стягнути з нього на користь батьків загиблих дітей шість мільйонів гривень моральної шкоди. Раніше застосований до водія запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою залишено без змін до вступу ухвали суду в законну силу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва легковий автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту та перекинувся. ДТП сталася на вулиці Великій Васильківській. Внаслідок аварії автомобіль двоє потерпілих, водій та пасажир, вивільнились з понівеченого автомобілю самостійно.

Нагадаємо, у Києві затримали водія позашляховика, який збив підлітка та втік з місця ДТП. Аварія сталася на вулиці Вернадського. Водій автомобіля Lexus збив 12-річного хлопчика та втік з місця ДТП. У Києві ввели спеціальну поліцейську операцію та залучили оперативників, слідчих і аналітиків. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Київській області вантажівка збила жінку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися