У Київській області розкрили жорстоке вбивство (ФОТО)

Що розповіли правоохоронці

В Обухівському районі Київської області родичі жорстоко вбили молодого чоловіка, а свідки – приховали злочин. Про вбивство розповіли у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, вбивство вчинили у червні. Тоді до Обухівського управління поліції Київщини звернулася мати з повідомленням про зникнення 26-річного сина – мешканця села Зелений Яр. Поліцейські розпочали шукати хлопця та з’ясували, що на фоні грошового боргу між родичами виник конфлікт.

"Подружжя зловмисників зупинило автомобіль, у якому перебував племінник чоловіка, згодом вони змусили його залізти до багажного відділення їхньої автівки. Фігуранти ретельно обдумали план вбивства та обговорили місце, час і спосіб. Потерпілого привезли до одного з сіл Обухівського району, де на подвір’ї кривдники і вчинили розправу. Спочатку жінка зв’язала кінцівки хлопця мотузкою, потім облила його бензином, підпалила сірник та кинула на нього. Від отриманих травм юнак загинув", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Київській області.

Слідство встановило, що під час вчинення злочину на місці перебував знайомий подружжя. Після скоєного обвинувачені покликали на допомогу ще одного чоловіка. Щоб приховати злочин, вони поклали загиблого у багажник автомобіля, вивезли у віддалену лісосмугу, де і поховали.

За фактами незаконного позбавлення волі та умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю, слідчі скерували обвинувальний акт до суду відносно подружжя. Фігурантам загрожує довічне позбавлення волі. Крім того, свідки будуть відповідати у суді за заздалегідь не обіцяне приховування особливо тяжкого злочину. Максимальний термін покарання – три роки тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянин організував крадіжку обладнання з філії підприємства критичної інфраструктури. Четверо фігурантів кримінальної справи вночі винесли зі складських та виробничих приміщень заводу запчастини до спецтехніки з вмістом дорогоцінних металів на 4,4 мільйонів гривень. Учасники оборудки ретельно готувалися до цього. Вони відстежували маршрути руху охорони промислового об'єкта та вивчили розташування камер нагляду.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася сьогодні, 1 листопада, у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, як у Київській області розкрили замах на вбивство.

Читайте также