Кияни викрали значну суму грошей у мешканки села (ВІДЕО)

Подробиці зухвалої крадіжки розповіли в поліції

У Київській області сталося зухвале пограбування в одному з селищ. Про це розповіли у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, двоє мешканців Києва та мешканець Вишгородського району Київської області пограбували мешканку селища Іванків. Чоловіки скористались відсутністю господарів, пошкодили вікно, вдерлися до будинку та викрали понад 60 тисяч доларів, 150 тисяч гривень і ювелірні вироби.

Особи крадіїв встановили. За місцями їхнього проживання та в їхніх автомобілях провели обшуки. Слідчі вилучили, гроші, ювелірні вироби, відмички для відкриття замків, банківські картки та інші речові докази. Крім того, в автівці одного із учасників пограбування знайшли бойові гранати РГД-1 і К-51 із запалами до них. Крадіїв затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Затриманим загрожує до восьми років тюрми. Подробиці можна подивитись на оприлюдненому поліцією відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області розкрили замах на вбивство. За даними слідства, двоє чоловіків спланували вбивство 45-річного мешканця Бучі. Спершу вони слідкували за його будинком, а наміченого дня прибули до двору. Один із нападників підбіг до потерпілого, коли той виганяв автомобіль, і зробив вісім пострілів у бік водійського крісла.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися