У Київській області затримали чоловіка з арсеналом боєприпасів (ФОТО)

Правоохоронці знайшли зброю та вибухівку

У Київській області за зберігання боєприпасів та вибухівки затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, боєприпаси знайшли під час обшуку в будинку 31-річного жителя міста Обухів, котрий підозрюється в крадіжці. В нього знайшли майже 250 патронів калібру 5,45, протипіхотну міну, дві димові гранати, пульт дистанційного керування до протипіхотних мін, двожильний електричний дріт та механічний підривач.

Боєприпаси вилучили та направили на експертизу. Чоловіку повідомили про підозру за фактами зберігання бойових припасів, вибухівки без передбаченого законом дозволу та крадіжці, вчиненої в умовах воєнного стану.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили шахрайство під виглядом надання фінансової допомоги переселенцям. Про аферистів в поліцію повідомили представники одного з державних банків. У фінансовій установі заявили, що невідомі особи представляючись банкірами, знімають гроші з рахунків клієнтів. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області родичі жорстоко вбили молодого чоловіка, а свідки – приховали злочин. Про вбивство розповіли у регіональній поліції. Хлопця спалили живцем та закопали у лісосмузі.

Читайте також, як кияни викрали значну суму грошей у мешканки села.

Читайте також, що у Києві в одному з готелів сталася стрілянина.

Читайте также