У Києві водій маршрутки на зупинці продавав наркотики (ФОТО)

Що розповіли про наркоторговця в поліції

У Києві затримали водія маршрутки, який продавав наркотики на зупинці громадського транспорту. Подробиці розповіли у Національній поліції України у столиці, передають "Коментарі"

За даними відомства, у Святошинському районі Києва 37-річний водій маршрутки торгував наркотиками прямо на зупинці громадського транспорту. Наркотичні речовини він поставляв з Житомирської області.

Під час обшуку за місцем проживання наркоторговця вилучили чергову партію "товару", підготовлену до продажу. Загалом у водія фірми міжобласних пасажирських перевезень вилучили 100 грамів наркотиків. Чоловіка затримали та повідомили про підозру у наркоторгівлі. Затриманому загрожує до десяти років тюрми з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва затримали наркокур’єрку з "товаром". Під час огляду автомобілю поліцейські знайшли 11 поліетиленових пакунків, захованих у покришці. Ще один пакунок був у жінки в сумці. У згортках знаходились психотропи вагою близько одного кілограма кожний. Наркотики вилучили. Експертиза показала, що вилучені психотропи – це солі Альфа-PVP. Вартість психотропних речовин оцінили у близько 20 тисяч доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили шахрайство під виглядом надання фінансової допомоги переселенцям. Про аферистів в поліцію повідомили представники одного з державних банків. У фінансовій установі заявили, що невідомі особи представляючись банкірами, знімають гроші з рахунків клієнтів. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як у Києві закрили підпільний цех з виготовлення алкоголю.

Читайте также