Смертельна ДТП сталася у центрі Києва (ФОТО)

Що відомо про масштабну аварію

У Печерському районі Києва сталася дорожня-транспортна пригода, в якій загинули двоє людей. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними відомства, водій автомобіля Toyota Land Cruiser, рухаючись по вулиці Старонаводницькій, виїхав на зустрічну смугу руху, де врізався в автомобіль Renault Megane, який рухався назустріч в межах своєї смуги. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка автомобіля Renault Megane, сімейна пара, від отриманих травм загинули.

Водія автомобілю Toyota Land Cruiser затримали. Ним виявився громадянин іншої держави, чоловік 1979 року народження. Прилад Драгер зафіксував у нього 1,21 проміле алкоголю. Затриманому повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, вчиненого у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель двох людей. За вчинене іноземцю загрожує до десяти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області внаслідок ДТП є загиблі й травмовані. Смертельна аварія через негоду трапилась у місті Кагарлик. Біля АЗС “Укрнафта” зіткнулися два автомобілі. Внаслідок ДТП двоє людей загинуло, і ще дві людини отримали травми. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва сталася смертельна ДТП на Бориспільському шосе. Тут зіткнулися легковий автомобіль Renault Logan та вантажівка. Внаслідок аварії водій легковика загинув. Його тіло рятувальникам довелося деблокували за допомогою спеціального інструменту. Також у середині понівеченого автомобілю знаходилася жінка та двоє дітей, яких передали медикам.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, як масштабна пожежа вщент знищила великий офіс.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися