Стали відомі подробиці смертельної ДТП у Києві (ФОТО)

Що про надзвичайну подію розповіли рятувальники

У Дарницькому районі Києва сталася масштабна дорожня-транспортна пригода. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, смертельна ДТП сталася напередодні на Бориспільському шосе. Тут зіткнулися легковий автомобіль Renault Logan та вантажівка. Внаслідок аварії водій легковика загинув. Його тіло рятувальникам довелося деблокували за допомогою спеціального інструменту. Також у середині понівеченого автомобілю знаходилася жінка та двоє дітей, яких передали медикам.

Через ДТП на Бориспільському шосе був ускладнений рух транспорту на виїзді з Києва. Причини та обставини ДТП встановлюють правоохоронці. В ДСНС оприлюднили фото з місця надзвичайної події.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області сталася ДТП з потерпілими. Аварія трапилася на автомобільній дорозі неподалік села Мала Каратуль. Водій Volkswagen з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також про смертельну ДТП у Бориспільському районі Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися