У Київській області автомобіль влетів у дерево (ФОТО)

Що відомо про ДТП

У Бориспільському районі Київської області сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України в регіоні.

За даними правоохоронців, аварія трапилася на автомобільній дорозі неподалік села Мала Каратуль. Внаслідок ДТП є постраждалі.

"Попередньо, 23-річний водій Volkswagen з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. В результаті ДТП, кермувальника та 17-річного пасажира з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні", — йдеться в повідомленні Національної поліції України у Київській області.

Поліцейські закликали водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. В поліції також оприлюднили фото з місця аварії.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також про смертельну ДТП у Бориспільському районі Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися