У Києві вилучили велику партію нелегальних тютюнових виробів (ФОТО)

Що відомо про незаконний бізнес

У Києві вилучили з незаконного обігу партію фальсифікованих тютюнових виробів. Про це повідомили у Бюро економічної безпеки (БЕБ) України, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що продавали через мережу оптово-роздрібної торгівлі фальсифікований підакцизний товар. Підроблені електронні сигарети, рідини для паління та тютюн для кальяну продавали за готівку у торгових точках у столиці, а також через інтернет-магазини з доставкою до поштових відділень.

"Детективи БЕБ провели вісім обшуків у точках збуту контрафакту та на складах зберігання. Виявлено та вилучено понад три тисячі пачок тютюну для кальяну, 1 мільйон 500 тисячі електронних сигарет, рідину для паління, ноутбуки, чорнову документацію та готівку", — повідомили у Бюро економічної безпеки.

Загальна вартість вилученого товару становить майже два мільйони гривень. Слідчі дії тривають. Встановлюють усіх осіб причетних до діяльності незаконної мережі, передусім її організаторів, а також походження фальсифікованих тютюнових виробів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні митники провели історичне митне оформлення музейних предметів державної частини Музейного фонду України під умовною назвою "Скіфське золото". Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як київські митники передали тони російських автозапчастин прикордонникам.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися