На Київщині підрядник нажився на ремонті адмінбудівлі

Що відомо про привласненні бюджетних коштів

В Ірпені підрядника підозрюють у привласненні бюджетних коштів під час ремонту адміністративної будівлі, пошкодженої внаслідок бойових дій. Про це повідомили у Київській обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що підрядник, з яким комунальне підприємство міста Ірпінь уклало договір на поточний ремонт адміністративної будівлі, пошкодженої в результаті воєнних дій, вказав недостовірні відомості в акті виконаних робіт. Директору підприємства оголосили про підозру у привласненні чужого майна та службовому підробленні

"Підозрюваний завищив обсяги фактично виконаних будівельних робіт. Таким чином підозрюваний, який фактично виконав лише частину обумовлених робіт, безпідставно отримав майже 130 тисяч бюджетних коштів. Це підтверджено висновками експертизи", — розповіли у Київській обласній прокуратурі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області відбудовують заклад загальної середньої освіти №13. Про хід будівельних робіт розповіли у Київській обласній військовій адміністрації. У закладі освіти в Бабинцях, де тривають будівельні роботи, до початку повномасштабного вторгнення російських окупантів навчалися 370 дітей. Зараз школу відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Під час окупації будівля навчального закладу зазнала значних пошкоджень. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили будівництво ділянки Великої кільцевої дороги. Нові ділянки Великої кільцевої дороги почали будувати з 2016 року. Фактично це є Північна об’їзна дорога столиці. Сьогодні, 5 грудня, відкрили нову частину Великої кільцевої дороги від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту. 

Читайте також, де нове житло будують у Київській області замість зруйнованого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися