Чергову схему з ухилянтами викрили у Києві (ФОТО)

Що відомо про схему від прокуратури

У Києві повідомлено про підозру двом організаторам схеми незаконного переправлення українців призовного віку через державний кордон України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними відомства, повідомлено про підозру 51-річному мешканцю Києва та 47-річному іноземцю в організації незаконної схеми переправлення громадян України призовного віку через державний кордон України.

"Киянин спільно із іноземцем налагодили схему з виготовлення висновків військово-лікарської комісії щодо непридатності до несення військової служби чоловіками призовного віку. Зловмисники пропонували громадянам за чотири тисячі доларів організувати безперешкодний перетин кордону України на підставі документів про нібито непридатність вказаних громадян для військової служби",— розповіли в прокуратурі.

Під час проведення обшуків за місцями роботи та мешкання підозрюваних вилучено чорнові бланки медичної документації. Чоловікам загрожує до дев’яти років тюрми позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівника "Київводоканалу" викрили на вимаганні значного хабаря за виготовлення та підписання дозвільних документів для водопостачання. У комунальному підприємстві розробили схему отримання хабаря від представників станції техобслуговування та ремонту автомобілів у Києві. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві чоловік до смерті жорстоко зґвалтував жінку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися