У Києві чоловік до смерті жорстоко зґвалтував жінку

Подробиці розповіли в столичній прокуратурі

У Києві судитимуть чоловіка за зґвалтування жінки зі смертельними наслідками. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними відомства, до суду обвинувальний акт відносно 51-річного чоловіка за обвинуваченням у зґвалтуванні жінки, що спричинило тяжкі наслідки скерувала Оболонська окружна прокуратура Києва. Зґвалтування сталося у вересні.

Слідство встановило, що 16 вересня обвинувачений запросив до себе додому 53-річну жінку та запропонував разом вжити алкоголь. Надалі чоловік наполягав на інтимних стосунках. Отримавши від жінки відмову, він наніс їй численні удари руками в область голови та інших частин тіла, внаслідок яких потерпіла втратила свідомість.

"Користуючись безпорадним станом жінки, чоловік жорстоко її зґвалтував. На наступний день жінка, яка через отримані травми не могла самостійно пересуватися, була госпіталізована у важкому стані. 19 вересня потерпіла померла у лікарні", — розповіли у Київській міській прокуратурі.

Експертиза встановила, що смерть жінки настала внаслідок травм, отриманих під час зґвалтування. Обвинувачений заарештований. Йому загрожує до п’ятнадцяти років тюрми.

Нагадаємо, що до бюджету Києва стягнули мільйони штрафів за поставку "швидких" неналежної якості. Київська міська прокуратура у виявила порушення інтересів держави під час придбання вкрай необхідних для потреб столиці карет швидкої допомоги. Цей факт мав місце в розпал світової пандемії COVID-19.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області у співпраці із прикордонниками та митниками викрили незаконне ввезення комерційного товару з-за кордону під виглядом гуманітарної допомоги. Слідство встановило групу псевдо благодійників, які, використовуючи реквізити благодійної організації, завезли на територію України газ фреон для продажу. Вартість контрабанди оцінили у понад 14 мільйонів гривень. Задекларували товар як гуманітарну допомогу і таким чином ухилилися від сплати митних платежів.

Читайте також, як у Києві на одержанні хабаря викрили проректора одного зі столичних вищих навчальних закладів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися