Киянин, який обливав людей фарбою, отримав тюремний строк

Яке покарання призначив суд хулігану

Столичний суд призначив покарання киянину, який у Подільському районі обливав перехожих фарбою. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у Києві.

Протягом листопада цього року до поліції Києва надійшло декілька звернень про те, що у Подільському районі столиці чоловік, пересуваючись на велосипеді, обливає людей червоною фарбою. Під час посиленого патрулювання території дільничні офіцери поліції  затримали хулігана. Ним виявився киянин 1981 року народження. Затриманий мав із собою пляшку з фарбою, яку разом із велосипедом правоохоронці вилучили у якості речових доказів.

Внаслідок хуліганських дій постраждало одинадцять людей. Вироком Подільського районного суду міста Києва фігуранта було визнано винним у хуліганстві. За скоєне суд засудив чоловіка до двох років обмеження волі.

Нагадаємо, у Києві викрили працівників автошкіл та їх спільника, які за гроші допомагали скласти іспит водіям. Троє працівників приватних автошкіл та співробітник одного з територіальних сервісних центрів МВС вимагали гроші за успішне складання іспиту на право керування транспортом. Вартість "послуг" становила 450 доларів. Незаконними оборудками займався 22-річний адміністратор Територіального сервісного центру МВС, двоє інструкторів — працівники автошкіл та посередник, який за свій відсоток передавав гроші між фігурантами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівника "Київводоканалу" викрили на вимаганні значного хабаря за виготовлення та підписання дозвільних документів для водопостачання. У комунальному підприємстві розробили схему отримання хабаря від представників станції техобслуговування та ремонту автомобілів у Києві. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві розслідують спробу прослуховування головнокомандувача ЗСУ.

Дивіться відео, як у Києві чоловік нападав на перехожих та обливав їх фарбою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися