У Києві чоловік попросив допомогти знайомих угнати авто (ФОТО)

Автівка декілька місяців була припаркована в одному місці

Правоохоронці Києва затримали чоловіка за викрадення автомобіля. Він ретельно спланував викрадення автівки і тривалий час спостерігав за транспортним засобом, а для реалізації свого плану залучив знайомих.

Про це повідомляє столична поліція. 

Нещодавно місцевий мешканець повідомив поліцію Києва про крадіжку його автомобіля, який він залишив на території Святошинського району міста. Зазначивши, що транспортний засіб перебував у неробочому стані, власник повідомив про його зникнення. Для розслідування цієї події на місце прибула слідчо-оперативна група зі Святошинського управління поліції.

Під час першочергових слідчих заходів правоохоронці встановили, що транспортний засіб був викрадений шляхом буксирування. Крім того, поліцейські встановили напрямок руху автомобіля. Під час огляду прилеглої території правоохоронці виявили викрадений автомобіль і також затримали чоловіка, який був причетний до його крадіжки.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Андрій Шевченко, зловмисником виявися неодноразово судимий 28-річний уродженець Херсонщини, який на даний час мешкає у Києві:

Ми встановили, що порушник заздалегідь спланував незаконне заволодіння автомобілем. Автівка декілька місяців була припаркована в одному місці, адже знаходилася у неробочому стані. Чоловік неодноразово підходив до неї та оглядав. Впевнившись, що до авто тривалий час ніхто не навідується порушник вирішив його викрасти. Останній розповів знайомим, що придбав транспортний засіб, але той знаходиться у неробочому стані та попросив допомогти відбуксирувати його.

Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві судитимуть учасницю злочинної групи, яка видала себе за померлу особу, щоб привласнити квартиру.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися