У Києві засудили наркоділка: скільки років за ґратами проведе чоловік

Правоохоронцям вдалося затримати наркоділка "на гарячому"

У Києві винесли вирок 29-річному киянину за обвинуваченням у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин та наркотичних засобів в особливо великих розмірах. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. Прокурор довів, що після попереднього засудження за злочини, пов'язані з наркотиками, обвинувачений продовжував займатися незаконною діяльністю, постійно зберігаючи та збутовуючи психотропні та наркотичні речовини. Він користувався Telegram-каналами для замовлення наркотиків, після чого розміщував їх у прихованих місцях і надсилав "клієнтам" фотографії цих місць разом з GPS-координатами.

Правоохоронцям вдалося затримати наркоділка "на гарячому". Під час особистого обшуку у нього вилучено більше 300 розфасованих зіп –пакетів з різними наркотичними та психотропними речовинами, а саме: амфетамін, солі PVP, мефедрон та канабіс. Також вилучено мобільний телефон, банківську картку, тощо. 

За сукупністю вагомих та беззаперечних доказів сторони обвинувачення чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 9 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією майна. До набуття вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у столиці затримали громадянина рф, який незаконно перебував на території України та займався збутом канабісу.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися