На Київщині чоловік вчиняв сексуальне насильство над малолітньою падчеркою

На момент злочину дівчинці було 12 років

На Київщині до 12 років позбавлення волі засуджено зловмисника за сексуальне насильство над малолітньою падчеркою. Зловмисник, будучи вітчимом малолітньої дівчинки, користуючись відсутністю її матері, перебуваючи у квартирі у Деснянському районі міста Києва намагався вступити з нею в статевий акт проти її волі.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Потерпіла намагалася чинити опір зловмиснику та не давала можливості закінчити злочин.Однак, обвинувачений, подолавши опір дівчинки, вчинив з нею насильницькі дії сексуального характеру. 

На момент вчинення обвинуваченим протиправних дій дівчинці було 12 років. Під час судового розгляду чоловік заперечував свою вину.

У результаті принципової позиції прокурора та наявності переконливих доказів, наданих стороною обвинувачення, злочинець визнаний винним у вчинених злочинах та засуджений до 12 років ув'язнення. До того, як вирок стане остаточним і законним, суд вирішив залишити обвинуваченого під вартою.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що київські прокурори відправили за ґрати мешканця Миколаєва за сексуальне насильство над рідною донькою. Йому обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися