На Київщині чоловіки на смерть забили знайомого

Під час словесної перепалки вони почали завдавати удари

Правоохоронці Київщини повідомили дуету зловмисників про підозру. Вони забили на смерть знайомого.

Про це повідомляє поліція Київської області. 

Про подію, яка трапилася в селі Борщів Баришівської громади, повідомив сусід потерпілого. Він розповів, що виявив на подвір'ї тіло чоловіка без свідомості. 

Поліцейські з’ясували, що через конфлікт, який виник напередодні, правопорушники прийшли додому до чоловіка. Під час словесної перепалки вони почали наносити удари по обличчю, від яких потерпілий втратив рівновагу та впав на землю. Однак, кривдники продовжували завдавати йому тілесні ушкодження. 

На жаль, через отримані травми 49-річний потерпілий помер на місці події. Правоохоронці затримали 22 і 30-річного зловмисників та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за процесуального керівництва Броварської окружної прокуратури, слідчі повідомили фігурантам про підозру. Їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що У Києві правоохоронці затримали жінку, яка завдала ножове поранення співмешканцю. Після спільного вживання алкогольних напоїв зловмисниця вдарила чоловіка ножем у груди.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися