У Києві п'яна жінка вдарила ножем у груди співмешканця

Жінці загрожує позбавлення волі

У Києві правоохоронці затримали жінку, яка завдала ножове поранення співмешканцю. Після спільного вживання алкогольних напоїв зловмисниця вдарила чоловіка ножем у груди.

Про це повідомляє столична поліція. 

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Братиславській поранено чоловіка. На виклик виїхала слідчо-оперативна група районного управління поліції та співробітники кримінальної поліції.

Правоохоронці виявили 42-річного потерпілого з ножовим пораненням. Лікарі швидкої доправили його у непритомному стані до медичного закладу. У ході першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що чоловік мешкає зі своєю цивільною дружиною. Після спільного вживання спиртних напоїв між ними виник конфлікт, внаслідок якого жінка кухонним ножем вдарила співмешканця  у груди.

Слідчі затримали 52-річну киянку, а з місця події криміналісти вилучили речові докази та ймовірне знаряддя злочину. Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Фігурантці повідомлено про підозру. Їй загрожує до восьми років ув’язнення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві затримали чоловіка, який, погрожуючи ножем, заволодів майном знайомого. Він накинувся на товариша, завдав йому тілесних ушкоджень та викрав особисті речі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися