У Києві за розбійний напад на дитину засудили чоловіка

Яке покарання отримав затриманий нападник

Деснянський суд столиці призначив покарання чоловіку за розбійний напад на дитину. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України у Києві.

За даними правоохоронців, розбійний напад на дитину трапився біля під’їзду на бульварі Висоцького Деснянського району Києва. Чоловік зайшов за десятирічним хлопцем у під’їзд та погрожуючи ножем забрав у дитини мобільний телефон. Правоохоронці швидко розшукали підозрюваного та затримали.

Затриманим виявився 30-річний уродженець Миколаївської області. В нього вилучили викрадений мобільний та повернули дитині. За вчинення розбою в умовах воєнного стану вироком Деснянського районного суду Києва чоловіка визнано винним. Йому призначено покарання у вигляді восьми років тюрми із конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Києві викрили працівників автошкіл та їх спільника, які за гроші допомагали скласти іспит водіям. Троє працівників приватних автошкіл та співробітник одного з територіальних сервісних центрів МВС вимагали гроші за успішне складання іспиту на право керування транспортом. Вартість "послуг" становила 450 доларів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівника "Київводоканалу" викрили на вимаганні значного хабаря за виготовлення та підписання дозвільних документів для водопостачання. У комунальному підприємстві розробили схему отримання хабаря від представників станції техобслуговування та ремонту автомобілів у Києві. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як в одному з торгових центрів Києва затримали дебошира.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися