У Київській області розслідують пожежу в церкві (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію

У Вишгородському районі Київської області сталася пожежа у культовій споруді. Про це повідомили у регіональній поліції та у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася у понеділок, 25 грудня, ввечері. Горіла Церква Різдва Богородиці у селі Новосілки. Культова споруда знаходиться по вулиці Центральна. Загасити пожежу у храмі вдалося менш ніж за годину.

"Жертв та постраждалих немає. За попередньою інформацією, причиною займання є коротке замикання. Остаточна причина пожежі стане відома після проведення відповідної експертизи", — заявили в Національній поліції України у Київській області.

За фактом умисного знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства розпочато досудове розслідування. Винним загрожує штраф від 1700 до 4250 гривень, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Ще одна пожежа на Різдво сталася у старовинному храмі в Білоцерківському районі Київської області. Вщент згорів Свято-Михайлівський храм 1896 року побудови, який є архітектурною пам'яткою Української православної церкви.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на автозаправній станції. Загорілась АЗС на проспекті Володимира Івасюка. Сталося загоряння накриття паливно-розподільчої колонки. 

Читайте також та дивіться відео, як у Києві атака окупантів зруйнувала квартиру відомого телеведучого.

Дивіться відео вибуху дрона-камікадзе в будинку у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися