У Києві за незаконні премії судитимуть посадовців "Укрзалізниці"

Що відомо про корупційну схему

У Києві за незаконні нарахування премій директор та його перший заступник філії АТ "Укрзалізниці" постануть перед судом. Про це повідомили у Бюро економічної безпеки України, передають "Коментарі".

За даними відомства, за фактом розтрати понад 1,6 мільйони гривень судитимуть службових осіб філії АТ "Укрзалізниця".

"Колишній директор та перший заступник філії АТ "Укрзалізниця", в порушення вимог законодавства, преміювали окремих працівників філії за виконання робіт, які насправді ними не проводились. Це призвело до неправомірної розтрати державних коштів в особливо великих розмірах", — розповіли у Бюро економічної безпеки України.

Обвинувальний акт у вчиненні кримінального правопорушення відносно колишніх посадовців направлено до суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киян та мешканців Київської області попередили про нову схему шахраїв. Аферисти розповсюджують фейкові SMS-повідомлення про надходження посилок від імені відомого поштового сервісу. Подробиці про нову шахрайську схему та як не втратити свої гроші — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві викрили працівників автошкіл та їх спільника, які за гроші допомагали скласти іспит водіям. Троє працівників приватних автошкіл та співробітник одного з територіальних сервісних центрів МВС вимагали гроші за успішне складання іспиту на право керування транспортом. Вартість "послуг" становила 450 доларів. 

Читайте також, як у Києві аферисти привласнили квартиру пенсіонера.

Дивіться відео, як групу серійних крадіїв затримали у Києві.

Читайте также