У Києві розлючений чоловік потрощив вікна у магазині (ФОТО)

Що відомо про хуліганство

У Києві затримали чоловіка, який зі спільниками побив вікна у магазині. Про інцидент розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, інцидент стався у Солом'янському районі. Заявник повідомив в поліцію, що побачив, як компанія чоловіків б'є вікна у магазині.

"Поліцейські оперативно прибули на місце події та виявили декілька чоловіків, між якими виник конфлікт. Інспектори припинили сутичку та заспокоїли громадян. Поспілкувавшись з особами, охоронці порядку встановили, що один із чоловіків вирішив помститися своєму знайомому та пошкодив його торговельний кіоск", — повідомили у Патрульній поліції Києва.

Патрульні затримали хулігана та викликали на місце слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування усіх обставин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киян та мешканців Київської області попередили про нову схему шахраїв. Аферисти розповсюджують фейкові SMS-повідомлення про надходження посилок від імені відомого поштового сервісу. Подробиці про нову шахрайську схему та як не втратити свої гроші — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві викрили працівників автошкіл та їх спільника, які за гроші допомагали скласти іспит водіям. Троє працівників приватних автошкіл та співробітник одного з територіальних сервісних центрів МВС вимагали гроші за успішне складання іспиту на право керування транспортом. Вартість "послуг" становила 450 доларів. 

Дивіться відео, як групу серійних крадіїв затримали у Києві.

Читайте також, що у Києві організатор концертів втік з грошима відомих артистів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися