У Київській області стався вибух (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

В Обухові юнак підірвав гранату та втік. Подробиці розповіли у Національній поліції України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, 29 грудня до поліції надійшло повідомлення про вибух в одному з багатоквартирних будинків міста Обухів.

"Встановлено, що 15-річний юнак під час конфлікту знайомих у під’їзді житлового будинку, дістав вибуховий пристрій з кишені та жбурнув. Після чого неповнолітній зник", — йдеться в повідомленні регіональної поліції.

Юнака затримали. Наразі вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Внаслідок вибуху учасники конфлікту та підривач отримали тілесні ушкодження. За фактом хуліганства із застосуванням гранати розпочали досудове розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киян та мешканців Київської області попередили про нову схему шахраїв. Аферисти розповсюджують фейкові SMS-повідомлення про надходження посилок від імені відомого поштового сервісу. Подробиці про нову шахрайську схему та як не втратити свої гроші — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві викрили працівників автошкіл та їх спільника, які за гроші допомагали скласти іспит водіям. Троє працівників приватних автошкіл та співробітник одного з територіальних сервісних центрів МВС вимагали гроші за успішне складання іспиту на право керування транспортом. Вартість "послуг" становила 450 доларів. 

Дивіться відео, як групу серійних крадіїв затримали у Києві.

Читайте також, що у Києві організатор концертів втік з грошима відомих артистів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися