У Києві закрили декілька незаконних АЗС (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про роботу нелегального бізнесу

У Києві викрили організаторів незаконного виготовлення пального з нафтопродуктів невідомого походження та без відповідних дозвільних документів. Подробиці розповіли в Бюро економічної безпеки України, передають "Коментарі".

За даними відомства, ділки продавали бензин та дизель через мережу підконтрольних автозаправних станцій у Києві. На території столичних АЗС провели обшуки, під час яких вилучили 22 тони рідини з характерним запахом пального. Також було демонтовано обладнання автозаправних станцій.

Орієнтовна вартість вилучених нафтопродуктів складає близько мільйона гривень, вартість вилученого обладнання — понад чотири мільйони гривень. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у Києві викрили мережу продажу фальсифікованих сигарет. Тютюнові вироби продавали у столиці та в Київській області. Слідством встановлено групу організаторів нелегального бізнесу з продажу сигарет відомих світових виробників з використанням підроблених марок акцизного податку, а також без них.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві посадовці Міністерства оборони України нанесли значні збитки держбюджету. Ексзаступник міністра оборони України разом зі спільниками у 2022 році закупив ще одну партію неякісних бронежилетів для українських військових. Внаслідок цієї закупівлі розмір збитків держбюджете склав майже 950 мільйонів гривень.

Читайте також, що у Київській області закрили підпільне казино росіянина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитрий

11 січня 2024, 06:34

Конфискованное топливо передадут всу!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися