Киянину за підпал через ревнощі загрожує десять років за гратами

Що накоїв мешканець столиці через розрив стосунків з дівчиною

У Києві судитимуть чоловіка, який через помсту підпалив двері колишній дівчині. Про це повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, колишня дівчина киянина почала зустрічатись з іншим. Чоловік через ревнощі підпалив вхідні двері її квартири у багатоповерховому будинку. Це сталося у Подільському районі Києва. Пожежу оперативно загасили, а правоохоронці задокументували пошкодження та розпочали кримінальне провадження.

"Киянин придбав у найближчому магазині спирт, яким облив двері та підпалив їх. Поліцейські затримали чоловіка та оголосили йому про підозру в умисному пошкодженні майна, вчиненому шляхом підпалу", — зазначили в поліції.

За умисне пошкодження майна затриманому загрожує від трьох до десяти років тюрми. Досудове розслідування завершено, а матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом скеровано до суду для розгляду справи по суті.

Нагадаємо, у Києві викрили мережу продажу фальсифікованих сигарет. Тютюнові вироби продавали у столиці та в Київській області. Слідством встановлено групу організаторів нелегального бізнесу з продажу сигарет відомих світових виробників з використанням підроблених марок акцизного податку, а також без них.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві посадовці Міністерства оборони України нанесли значні збитки держбюджету. Ексзаступник міністра оборони України разом зі спільниками у 2022 році закупив ще одну партію неякісних бронежилетів для українських військових. Внаслідок цієї закупівлі розмір збитків держбюджете склав майже 950 мільйонів гривень.

Читайте також, як ексдепутат самовільно збудував торгові об’єкти поблизу метро у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися