Потужний міжнародний наркотрафік ліквідували у Києві (ВІДЕО)

Що відомо про спецоперацію правоохоронців

У Києві припинили діяльність наркоугруповання з річним прибутком у 100 мільйонів гривень. Про масштабну спецоперацію розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, до складу організованої злочинної групи входили дев’ятеро мешканців Києва та Київської області віком від 27 до 52 років. Організував незаконний бізнес 35-річний киянин. Він забезпечував постачання наркотиків і психотропів з-за кордону до України та адміністрував власний Телеграм-канал, де пропонував "клієнтам" різні види заборонених речовин.

Під час масштабної спецоперації, участь у якій взяло понад 100 працівників поліції Києва, основних учасників наркоугруповання затримали. У них вилучили розфасовані кокаїн, мефедрон, канабіс, майже дві тисячі електронних цигарок з екстрактом канабісу й близько півтори тисячі додаткових картриджів до них. Крім того, вилучили зброю, обладнання для майнингу криптовалюти, гроші та сім автомобілів. Вартість вилучених наркотиків за цінами "чорного" ринку складає понад 20 мільйонів гривень.

у Києві викрили мережу продажу фальсифікованих сигарет. Тютюнові вироби продавали у столиці та в Київській області. Слідством встановлено групу організаторів нелегального бізнесу з продажу сигарет відомих світових виробників з використанням підроблених марок акцизного податку, а також без них.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві посадовці Міністерства оборони України нанесли значні збитки держбюджету. Ексзаступник міністра оборони України разом зі спільниками у 2022 році закупив ще одну партію неякісних бронежилетів для українських військових. Внаслідок цієї закупівлі розмір збитків держбюджете склав майже 950 мільйонів гривень.

Читайте також, як ексдепутат самовільно збудував торгові об’єкти поблизу метро у Києві.

 

Читайте также