У Києві тютюнова компанія не сплатила 300 млн грн податків

Це найбільший дистриб'ютор тютюнових виробів в Україні

У Києві перед судом постане група службовців тютюнової компанії. Їх звинувачують у несплаті 300 млн грн податків та легалізації 1,3 мільярда гривень. 

Про це повідомляє поліція Київщини. 

Серед фігурантів – генеральний директор підприємства, його заступник та головний бухгалтер.  Як встановили оперативники, службові особи компанії – найбільшого дистриб'ютора тютюнових виробів в Україні – налагодили схему з ухилення від сплати податків та легалізації майна. Для цього залучили ряд комерційних структур з ознаками фіктивності. Вони виключно на папері реалізовували їм тютюнову продукцію. Насправді ж – це були фіктивні операції. В подальшому ці товариства показували у податковій звітності реалізацію зовсім інших товарів – м’ясної продукції та палива. 

Внаслідок таких дій державі було завдано понад 300 млн грн збитків. Крім того, зібрані докази причетності фігурантів до легалізації понад 1,3 млрд грн, які були отримані злочинним шляхом. Наразі обвинувальний акт стосовно генерального директора компанії, його заступника та головного бухгалтера скеровано до суду.

"Коментарі" писали, що поліцейські Києва скерували до суду обвинувальний акт відносно організованої групи наркоділків. Вони влаштували наркобізнес із мільйонними прибутками щомісяця. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

28 січня 2024, 17:54

Ай-яй-яй-яй!

Віталій

28 січня 2024, 17:29

Встановлюють не оперативники, а суд. Оперативники лиш надають доказову базу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися