Жорстоке вбивство сталося на Троєщині

Що розповіли в поліції

У Деснянському районі Києва сталося жорстоке вбивство чоловіка. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, на Троєщині у приватному будинку між двома чоловіками сталася сварка. Один з них побив та смертельно вдарив ножем іншого. Правоохоронці розшукали та затримали 44-річного чоловіка.

"Поліцейські встановили, що 41–річний потерпілий і зловмисник були знайомі між собою та разом орендували приватний будинок. Ввечері, під час застілля між ними виник конфлікт, в ході якого підозрюваний побив знайомого, а потім вдарив його ножем у груди. Від отриманих поранень чоловік помер у кареті швидкої медичної допомоги", — йдеться в повідомленні поліції Києва.

Затриманим виявився уродженець Херсону, 1979 року народження. Чоловіку повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Вироком Деснянського районного суду у Києві йому призначено покарання у вигляді дев’яти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що у Київській області сталася ДТП з потерпілими. Аварія сталася на трасі Бориспіль – Переяслав. Поблизу села Рогозів розбився та опинився в кюветі легковий автомобіль Suzuki Grand Vitara.

Читайте також про наслідки обстрілів Києва дронами-камікадзе.

Читайте также