На трасі Бориспіль – Переяслав вщент розбився автомобіль (ВІДЕО)

Що відомо про ДТП від рятувальників

У Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Про аварію розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, аварія сталася у Бориспільському районі Київської області. На трасі Бориспіль – Переяслав поблизу села Рогозів розбився та опинився в кюветі легковий автомобіль Suzuki Grand Vitara.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали два чоловіки 2000 та 1999 року народження в автомобілі Suzuki Grand Vitara. Потерпілі отримали травми різного ступеня тяжкості та самостійно не могли залишити автівку. Рятувальникам довелося розрізати потрощену автівку. Травмованих людей передали медикам. Деталі ДТП поки що невідомі. У ДСНС в Київській області оприлюднили відео з місця події.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області сталися дві ДТП з потерпілими. Одна з аварій сталася на автомобільній трасі в напрямку міста Сквира. Ще одна дорожньо-транспортна пригода трапилась дорогою до села Токарівка. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві виявили махінації під час реконструкції естакади Шулявського мосту. Замовником послуг є КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва". Вартість робіт становить понад мільярд гривень. Цю суму переможець тендеру отримав за виконані роботи на початку 2024 року.

Читайте також та дивіться фото, як проводили будівельні роботи на Дегтярівському мосту у 2023 році.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися