Стали відомі наслідки обстрілів Києва дронами-камікадзе

Подробиці розповіли у військових адміністраціях столиці та регіону

Київ в черговий раз російські окупанти атакували ударними безпілотниками. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Київську міську та обласну військові адміністрації.

За словами начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка, цієї ночі Київ атакували ударними безпілотними літальними апаратами. Дрони-камікадзе російські окупанти запустили з території окупованого Криму. З полігону Чауда на Київ ворожі безпілотники заходили з західного напрямку. Сили Протиповітряної оборони України збили дрони на підльоті до столиці.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що завдяки вдалій роботі мобільно вогневих груп влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури в регіоні немає.

"Внаслідок падіння уламків дронів на території одного з підприємств виникла пожежа. Пошкоджені складські приміщення, СТО, ангар, адмінбудівля підприємства, легковий автомобіль та навантажувач", — розповів керівник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Пожежу, що виникла на місці падіння уламків ударних безпілотників, оперативно загасили. Жертв та постраждалих серед населення немає. Всі оперативні групи продовжують фіксувати наслідки нічної атаки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки ракетних атак на Київ. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у двох районах Києва сталися пожежі зі смертельними наслідками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися