Жорстоке вбивство безхатька сталося під Києвом

Що відомо про злочин від правоохоронців

У Бучанському районі Київської області жорстоко вбили бездомну людину. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління Національної поліції України у регіоні.

За даними відомства, вбивство сталося в селищі Коцюбинське. Тіло жорстоко вбитого безхатька знайшла жінка в приміщенні однієї з недобудов. Вони були знайомі. Місцева мешканка викликала поліцію. Слідчі встановили, що чоловік помер від 76 ударів ножем та викруткою.

"Чоловіки вживали спиртні напої. Між ними виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої, фігурант наніс 65-річному супротивнику множинні удари ножем та викруткою. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці", — заявили в поліції Київської області.

Поліцейські встановили особу вбивці та розшукали його. Ним виявився 51-річний мешканець селища Коцюбинське. За вчинення умисного вбивства фігуранту кримінальної справи повідомили про підозру. Чоловіку загрожує до 15 років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завадили чоловікові скоїти самогубство. Інцидент стався на Берестейському проспекті. Чоловік намагався вибігти на завантажену транспортним потоком дорогу та ледь не потрапив під колеса автівок. 

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва знайшли вбиту людину. Труп скривавленого чоловіка біля сміттєвих баків виявив місцевий мешканець.

Дивіться фото, як на трасі Київ-Чернігів через п’яного водія сталася ДТП.

Читайте також про жорстоке вбивство на Троєщині.

Читайте также