Кільцева дорога у Києві стала місцем смертельної ДТП (ФОТО)

Що відомо про жахливу аварію у столиці

У Києві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Як повідомляють "Коментарі", подробиці аварії оприлюднила Київська міська прокуратура.

На Кільцевій дорозі у Києві зіткнулися два автомобілі — Renault та Volkswagen. Водій автомобілю Renault їхав у напрямку Жулянського мосту, перелаштовувався у ліву смугу, не пропустив та врізався в автомобіль Volkswagen.

Внаслідок ДТП автомобіль Volkswagen відкинуло на узбіччя до відбійника. За кермом був 38-річний водій. Від отриманих травм чоловік загинув на місці аварії. Слідчі встановили, що 63-річний водій Renault був тверезим. Чоловіку повідомили про підозру у смерті потерпілого в ДТП. Підозрюваному загрожує до восьми років тюрми. Прокуратура Києва оприлюднила фото з місця смертельної аварії на Кільцеві дорозі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині знайшли тіло загиблої дитини. Підліток загинув у Броварському районі. Мертвого хлопця знайшов місцевий мешканець. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Київській області сталося жахливе вбивство. Підозрюють у вбивстві людини безпритульного. Чоловік знайшли у бліндажі, залишеному російськими окупантами — деталі.

Читайте також про смертельну ДТП на трасі Київ — Одеса.

Читайте также