Вбивство дитини сталося у Київській області: деталі

Як загинув підліток та що відомо про його смерть

На Київщині знайшли тіло загиблого підлітка. Як повідомляють "Коментарі", подробиці загибелі дитини розповіли у Головному управлінні Національної поліції України у регіоні.

У Броварському районі Київської області загинув підліток. Це сталося селі Рудня. Мертвого хлопця знайшов місцевий мешканець. Селянин викликав поліцію.

"Правоохоронці виявили тіло 15-річного уродженця Сумщини на території закинутої будівлі. За попередньою інформацією, тілесних ушкоджень не виявлено", — заявили в поліції Київської області.

Вбивство дитини розслідують як "самогубство". Слідчі відкрили кримінальне провадження. Тіло підлітка направили на експертизу. Судмедексперти мають встановити причину смерті.

Нещодавно у Києві знайшли важко поранену людину. Трагедія сталася в квартирі на одній з вулиць Солом’янського району столиці. У чоловіка були колото-різані рани живота та ноги. Тяжкі травми стали смертельними.

Під Києвом жорстоко вбили бездомного чоловіка. Вбивство сталося в селищі Коцюбинське, що у Бучанському районі Київської області. Тіло вбитого безхатька знайшли в одній з недобудов. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві сталася смертельна ДТП. Водій автомобілю Honda ("Хонда") на високій швидкості на смерть збив українського військового. Окрім того, нещодавно у Печерському районі Києва сталася стрілянина в готелі.  

Читайте також, як киянка поранила людину та смертельно травмувала чоловіка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися