У Києві та області працювали нелегальні АЗС з контрафактним пальним

Детективи вилучили близько 15 тисяч літрів контрафактного пального

У Києві та області детективи БЕБ вилучили на нелегальних АЗС контрафактне пальне та обладнання вартістю 9 млн грн. АЗС працювали без касових апаратів, не мали жодних дозвільних документів та сертифікатів якості на пальне. 

Про це повідомляє Бюро економічної безпеки.

Під час обшуків на 8 заправках детективи вилучили близько 15 тисяч літрів контрафактного пального, зокрема дизельного пального та бензину марки А-95, а також модульні станції для заправки автомобілів. Орієнтовна вартість вилученого майна складає 9 мільйонів гривень.

Наразі досудове розслідування триває. Проводяться всі необхідні слідчі дії для встановлення осіб, які організували реалізацію незаконно виготовленого пального.

Порушення вимог Податкового кодексу України та Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального" були зафіксовані за сприяння представників управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у м.Києві, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, у Києві 1 кг кокаїну вартістю 250 тис. доларів США вилучили у наркоторгівців. Слідством встановлено, що 36-річний уродженець Донеччини, разом зі спільницею організували канал постачання кокаїну з Нідерландів до України. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися